Esküvői ajánlataink

Röviden szeretnénk bemutatni, hogy milyen stílust próbálunk egy esküvőn képviselni.

Nekünk az a fontos, hogy megpróbáljuk elkapni a legjobb pillanatokat és közben ne zavarjuk az eseményeket. Próbálunk a legjobb tudásunknak megfelelően eljárni egy esküvő alkalmával és minden esetben, mint megfigyelők rögzítjük a történéseket, majd a videó szempontjából ezekből a pillanatokból készítünk egy rövid 8 -15 perces, és/vagy egy hosszú 1,5 - 2 órás videó összeállítást. Videózást, egy-vagy két operatőrrel vállalunk, ami attól függ, hogy rövid videó összeállítást szeretnétek vagy hosszút.

A legtöbb esküvői kisfilmünket a YouTube csatornánkon található listában találjátok meg:

Alább található még egy rövid videó a 2019-es esküvőszezon legjobb pillanataiból, illetve részletes leírás a stílusunkról és néhány partnerünk ajánlása!

Legszebb esküvői pillanatok 2019 - TWDS

Minden év végén igyekszünk egy olyan videót összeállítani, amiben az adott év legszebb pillanatait villantjuk fel újra. Ekképp született a 2019-es esküvői videóink legszebb pillanataiból ez a videónk.

Ajánlataink

Nálunk nincsenek fixen kialakított és választható csomagok, se a fotózást, se a videózást illetően. Egyedi árajánlatot próbálunk adni minden esetben, hiszen van, aki csak az eseményeken kér fotózást, vagy akár videózást és az sem mindegy, hogy rövid összeállítást vagy egy hosszú videót kér a megrendelő, vagy esetleg mindent egyben. Ezért kérjük az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével írjatok nekünk e-mailt, hogy egyedileg tudjunk beszélni az igényeitekről. Csapatunkra jellemző a fiatalos felfogás, közvetlenség, és lazasággal vegyülő precizitás!

Általunk készített anyagok

Kérjük, mielőtt felkeresel minket nézz rá videóinkra és fotóinkra, hiszen akkor nem érhet meglepetés az általunk készített anyagokra vonatkozóan. Amennyiben tetszenek a munkáink keress fel minket bizalommal, és ha szeretnétek személyes találkozót, akkor jelezzetek és összehozzuk!
Az általunk készített nyersanyagokat (fotók és videofelvételek) minden esetben átadjuk a pároknak a kész anyagok átadásával egy időben. Videó esetében a nyersanyag alatt azokat a rövid különálló videofájlokat értjük, amiket rögzítünk a gépeinkkel. Ezeket a felvételeket kameránként, a rögzítés dátumának időrendjében tömörítjük össze, tehát a két operatőr felvételeit két videófájlba ömlesztve adjuk át. így a két videófájl sok különálló videofájlt tartalmaz, melyek nyersanyagok, amik között legtöbb alkalommal van néhány hosszabb pár perces videó is, mint például a szertartásokból kiragadott részlet (eskütételek, gyűrű felhúzás, menyecsketánc stb.)

Technikai felszereléseink

Akár videózásról, akár fotózásról legyen is szó, mi fényképezőgéppel (Sony MILC, Nikon DSLR) dolgozunk, amelyek alapvetően Full HD felbontásban rögzítenek, de igény szerint akár 4K felbontásban is tudunk forgatni ezekkel. Eszközeinkhez tartoznak nélkülözhetetlen kellékek, mint vaku, mikrofonok, kamera stabilizátor, GoPro akciókamera, valamint légifelvételeket is tudunk készíteni a saját drónunkkal. Felszereléseink már évek alatt bejáratott eszközök, melyeket folyamatosan próbálunk fejleszteni, hogy a jelenkor igényeinek megfeleljenek a munkáink.

Írj nekünk üzenetet!

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, vagy egy árajánlatot szeretnél kérni tőlünk, akkor az alábbi űrlapon ezt megteheted! Esküvői ajánlatkérés esetén kérjük feltüntetni a helyszínt és a pontos dátumot!

E-mail címünk:

info@twdstudio.hu
Error, name is required field.
Error, please enter a valid email address.

Szeretnénk a készülő párok figyelmébe ajánlani, néhány partnerünket, akikkel már dolgoztunk együtt esküvőn és nyugodt szívvel ajánljuk őket!

Zenekarok, zenészek, dj-k:

Akiket nyugodt szívvel ajánlunk!


Gin-Tonic zenekar
Babai Norbert – zenekarvezető
Mobil: +36-20/242-8296; +36-30/305/1090
Honlap
Facebook


 

 


S.M.S. együttes
8296 Monostorapáti, Iskola u. 10.
Telefon: +36-30/902-3626
+36-30/548-2309
E-mail: smsegyuttes@gmail.com
Honlap
Facebook oldal


 

 

 


Polgár Csaba
Telefon: +36-70/426-0679
Facebook


 

 

 

 


Berki Barnabás
Telefon: +36-30/320-26-99
Facebook


 

 


Nagy Dávid – Esküvői és rendezvény DJ
Telefon: +36-70/622-2779
E-mail: legyentancponthu@gmail.com
Honlap
Facebook oldal


 

Koller Balázs /Esküvői Dj/

Tel.: +36-70/415-5966

Vőfélyek:

Akiket nyugodt szívvel ajánlunk!

 


Ticz Tibor
+36-70/567-2340
+36-30/217-8939
Honlap
Facebook
Email: titz2@citromail.hu


 


Szabó Zoltán – ha kell egy CM

Tel.: +36-30/959-3380
E-mail: hakellegycm@gmail.com
Facebook


 

 


Sas Tamás
Tel.: +36-30/586-5201
Honlap


 

 

 

 

 

Esküvő szervezők:

Akiket nyugodt szívvel ajánlunk!


Mészáros Eszter

Tel.: +36-30/432-8260
Facebook oldala

 


 

 

 

 


Rókáné Sárfi Tímea

Nivegy-esküvő
Tel.:+36-70/525-1703
Facebook
Email: nivegyweddings@gmail.com


 

 

 

 

Esküvő helyszín:

Akiket nyugodt szívvel ajánlunk!

 


Artemisz Panzió

Veszprém megye, Taplca-Diszel
Facebook
Tel.:+36-30)/216-3678
Egy saját készítésű videónk a helyszínről: